WE ARE HERE TOGETHER | Carte Blanche

DATO: lørdag 10. september  kl. 18.00
Etterfulgt av kunstnerisk samtale med kunstnerisk leder Hooman Sharifi, koreograf Mia habib og utøver Caroline Eckly, i foaje
 SCENE:  Stormen Konserthus | Store Sal
 BILLETTER
Kannibalisme, ritual, legemliggjørelse, massens bevegelse, stimens bevegelse, stimen som venter, henger, og plutselig dreier i en annen retning. Glitter, villskap, ånd – massens ånd. VI ER HER SAMMEN.
Vi er her sammen; dere er publikum med navn, kropper og meninger, som kommer fra hver deres kant. Vi er dansere, teknikere, koreografer og administratorer som kom hit tidligere. Vi beveger oss fra hver vår kant og møtes på dette stedet, i denne tiden, nå, og her starter våre bevegelser sammen. Dere sitter på stolene deres, tenker, mener og beveges, mens vi er på scenen og beveger oss og dere.
Habib og Evelin har et rått og nakent koreografisk språk. Stykkene Gjallarhorn og The Who of Things kan tilsynelatende virke uraffinerte, men arbeidene deres er kløktig gjennomført og det jobbes aktivt, bevisst og konsekvent med å beholde retningen i bevegelsesspråket, til øyeblikket det fremføres med publikum tilstede.
 Deres relasjon til kropp er helhetlig. Denne kroppen innehar minner og tanker, den har en historie, den har levd i et ritual. Kroppen eksisterer i en masse, og den er vill!
 SE TRAILER
Koreografer: Mia Habib*, Marcelo Evelin**
Lysdesign: Ingeborg S. Olerud
Kostymedesign: Indrani Balgobin* og Marcelo Evelin**
Lyddesign/Musikk: Gunnar Innvær* og Sho Takiguchi**
Dansere: Guro Rimeslåtten, Caroline Eckly, Irene Vesterhus Theisen, Miryam Garcia Mariblanca, Noam Eidelman Shatil, Mia Habib, Judith Arupa** Ole Martin Meland, Mathias Stoltenberg, Dawid Lorenc, Harald Beharie, Adrian Bartczak, Einar Nikkerud, Asher Lev
Foto: Helge Hansen
Varighet: ca. 35 + 35 + 20 min pause. Totalt 1 time og 30  minutter.
 En samproduksjon med Festspillene i Bergen 2016.
 Medarrangører: Stormen Konserthus
Carte Blanche